maso.jpg

Pilové pásy na maso 1750/16x0,5/4-Meat

Inovativní pilový pás na řezání masa s kostmi. Kalené a rozvedené zuby. Tvrdost zubu 62 HRc.
Nejprve zadejte délku.
Pilové pásy z nerez oceli. Ideální na řezání masa s kostmi.
Rozteč [TPI] 4 - Meat
  • 4 zuby na palec
  • Mražené maso
  • Maso s kostmi
411 /ks s DPH
Do košíku
Skladem
Meat&Fish Stainless
Popis
Vaše dotazy

Pilové pásy na maso

Inovativní pilové pásy na maso s variabilní výškou zubu a úzkým prořezem pro vyšší produktivitu a delší životnost díky tvrdosti zubu 62 Hrc.

pás na maso2
pás na maso2

Vhodné na půlení hovězího a vepřového a na řezání masa s kostmi. Nízký prořez (pouze 0,16 mm na stranu) zajistí méně odpadu a tím vyšší výtěžnost při bourání.

Tento pilový pás je oblíbený také mezi zpracovateli dýh, drahých materiálů a polystyrenu, kteří si jej oblíbili pro úzký šraňk, malý prořez, nízké ztráty materiálu a čistý řez.

Pásy svařujeme na míru dle vašich přání a požadavků.

Meat&Fish Stainless Počet zubů na palec Cena bez DPH za metr včetně svaru (s DPH)
16 x 0,5 mm 4 - Meat 235 

Máte dotaz k danému produktu?