Pilové pásy na maso

Meat & Fish

Profesionální pilový pás na řezání masa s kostmi
na půlení dobytka a řezání mraženého masa
pro profesionální použití v bourárnách a na jatkách

pilovy pas na maso SIMONDS

Pilové pásy na maso MEAT & FISH

Inovativní pilové pásy na maso s variabilní výškou zubu a úzkým prořezem pro vyšší produktivitu a delší životnost díky tvrdosti zubu 62 Hrc

pásová pila na maso

Základní informace

  • dostupné v šířkách 16 a 20 mm
  • vhodné na půlení hovězího a vepřového a na řezání masa s kostmi
  • nízký prořez (pouze 0,16 mm na stranu) zajistí méně odpadu a tím vyšší výtěžnost při bourání
  • tento pilový pás je oblíbený také mezi zpracovateli dýh, drahých materiálů a polystyrenu, kteří si jej oblíbili pro úzký šraňk, malý prořez, nízké ztráty materiálu a čistý řez

Pásy svařujeme na míru dle vašich přání a požadavků.

Objednávat můžete zde

###message